Om Haniwood A/S

25 års erfaring med kvalitetsprodukter i træ

Vi er specialister i rammer og lameller til sofaer og senge.

”Vi er ikke markedets billigste leverandør, men vi er helt sikkert markedets bedste”

Haniwood A/S blev grundlagt af Hans Peder (HP) Dyhre Nielsen i 1975, og er i dag den eneste producent af boksrammer på det danske marked. Fra vores produktion i landsbyen Harres nær Bredebro i Sønderjylland leverer vi i gennemsnit 250.000 rammer årligt til møbelindustrien i Danmark, Tyskland og Holland.
I dag har Haniwood 7 ansatte, som alle besidder stærke kompetencer indenfor feltet, og som hver dag bidrager til at sikre den høje kvalitet, som Haniwood står for.
Vi leverer halvfabrikata til træ- og møbelindustrien og udfører også specialopgaver og forarbejdning. Hos Haniwood tilbyder vi både standard- og specialløsninger, og vi fremstiller færdige rammer og komponenter efter behov og særlige mål. Vi undersøger løbende prognoser, så vi altid er på forkant og klar til at imødekomme kundernes efterspørgsel. Hos os kan du være sikker på at få et solidt produkt af høj kvalitet. Vores kvalificerede medarbejdere bruger specialudstyr, der giver en effektiv og hurtig fremstillingsproces, så du er sikret en meget høj leveringssikkerhed.

haniwood-profil

Specialister i rammer og lameller

Halvfabrikata og komponenter i specialmål

Skandinavisk nåletræ og høj leveringssikkerhed

Kvalitetsprodukter i træ fra start til slut

Send en besked /forespørgsel til os